Miért dolgozzon velünk?

Magas minőséget és garanciát vállalunk. Nálunk a derékszög 90 fok, a fal egyenes. A megvásárolt anyag be is épül.

Mert mi nem vállaljuk túl magunkat

Nincs túl nagy vagy túl kicsi munka

Csak szerződéssel dolgozunk. Ez megrendelőnknek jelenti a biztonságot. Nincs mutyi, nincs „okos” megoldás, minden tiszta, világos.

Magas minőséget és garanciát vállalunk. Nálunk a derékszög 90 fok, a fal egyenes. Nem spóroljuk ki az anyagokat, a megvásárolt anyag be is épül.

Az anyaggazdaságosság és hulladékgazdálkodás nálunk érték. Nem hajtjuk bele felesleges költségekbe, az észszerűséget szem előtt tartjuk. Nem pazarlunk, pontosan anyagszükségletet számítunk és a minimalizált építési hulladék sem fogja az erdőszélén végezni.

A Megrendelőnk érdekeit figyelembe véve, megígérjük, hogy nem vállaljuk túl magunkat – nem futtatunk több projektet, mint amennyivel elbírunk. Megrendelőinket sohasem váratjuk meg, az Ön ideje számunkra is pénz.

Tartjuk a határidőket. Olyan határidőket vállalunk, amiket biztosan tudunk tartani és ezt kollégáinkkal is szigorúan betartatjuk.

Nálunk csak kipróbált, szakmájához értő, sokat bizonyított szakemberekkel dolgozunk – nem foglalkoztatunk kóklereket.

év szakmai tapasztalat

állandó szakember

Teljeskörű garancia

2 ÉV ANYAGGARANCIA

Megrendelőink megkapják a gyártó által biztosított két év teljes körű garanciát, melynek ügyintézését vállaljuk, azaz a gyártói garanciát továbbörökítjük ügyfeleinkre, illetve szükség szerint vállaljuk anyagminőség-biztosítások beszerzését is.

5 ÉV KIVITELEZÉSI GARANCIA

Minden munkánkra az átadástól számítottan öt év teljes körű garanciát vállalunk az anyagbeépítésekre. Az ajtók, ablakok pontosan zárnak majd, a vakolat a falon marad, a szigetelés is ép marad – megrendelőnk nyugodtan alhat!

Elintézzük Ön helyett

Töltse idejét azzal, amivel szeretné! Kézben tartjuk ügyeit. Hagyja ránk az engedélyeztetést, tárgyalást, előkészítést.

Amiben segítünk

Engedélyeztetünk

Intézzük az engedélyek beszerzését

Egyeztetünk Ön helyett

Mi tárgyalunk a közműcégekkel

Előre dolgozunk

Előkészítjük a szerződéseket

Auditálunk

Energetikai tanúsítványt kap

Pontosak vagyunk

A határidők miatt nem Ön aggódik

Menedzselünk

Kézben tartjuk a teljes feladatot

Rólunk mondták

„Az építőipar mostani helyzetében nehéz megbízható és pontos vállalkozást találni. Örülök, hogy rájuk találtam. Azóta visszatérő ügyfél vagyok.”

SZABÓ BALÁZS

„Hálás vagyok, mert nekik köszönhetem, hogy nem buktam be a CSOK határidőimet, amit másik vállalkozás miatt majdnem el kellett engednem. ”

PETŐ MIKLÓS

„Nagyon féltem az építkezéstől. Gyökeresen megváltozott a véleményem, miután kapcsolatba kerültünk, valahogy minden elkezdett haladni.”

SZABÓ DÁVID